Bel mij terug

Geestelijke gezondheidszorg anders bekeken

Geest en lichaam vormen voor PHI een eenheid. Daarom hebben we in uw behandeling aandacht voor het mentale én fysieke aspect van uw klachten. Op basis van een uitgebreide diagnosestelling ontwerpen we een persoonlijk behandelprogramma voor u. Duurzaamheid is daarbij het sleutelwoord. We streven ernaar om u opnieuw zelfredzaam te maken en reiken u de middelen aan die u nodig hebt om ook na uw behandeling zelfstandig te functioneren en een terugval uit te sluiten.

Een unieke benadering in de geestelijke gezondheidszorg!

Intensieve zorg

De behandelingen van PHI zijn intensief en gericht op een duurzame gedragsverandering. U werkt vier tot zes maanden lang, een aantal keren per week, samen met uw persoonlijke behandelteam. Ook na uw behandeltraject blijven wij contact houden. Wij organiseren nog regelmatig e-health-sessies. Na zes en na twaalf maanden nodigen wij u uit voor een therapiedag om te controleren hoe het met u gaat en om nieuwe metingen te doen. Hebt u vragen? Dan kunt u via het portaal ‘Mijn PHI’ altijd bij ons terecht.

Gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg

PHI is dé specialist in de behandeling van psychische en onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van:

Wilt u weten wat PHI voor u kan betekenen?

Klik hier voor meer informatie.

Bent u verwijzer en wilt u meer weten over onze unieke kijk op geestelijke gezondheidzorg?

Klik hier voor meer informatie.