Bel mij terug

PHI zorgt voor uw ‘eigen’ behandelteam

Op basis van de intake stellen wij een persoonlijk behandelteam voor u samen. Dat bestaat uit een hoofdbehandelaar, een cognitieve gedragstherapeut (psycholoog cgt), een biopsychosociale psycholoog (psycholoog bps) en een fysiotherapeut. De cliëntservicemedewerker zorgt ervoor dat alles goed geregeld is; u voelt zich vanaf het eerste moment thuis bij ons.

PHI vindt het belangrijk dat u een vertrouwensband opbouwt met uw persoonlijke behandelteam. We zorgen ervoor dat u gedurende het gehele behandeltraject dezelfde experts behoudt, geen wisselingen dus. Behandelsessies die geen doorgang kunnen vinden, worden met uw eigen behandelaars ingehaald.

Uw behandelteam stelt, samen met u, een persoonlijk behandelplan op. Zij bekijken alle facetten die te maken kunnen hebben met uw klachten. Al deze psychologische, fysieke en sociale aspecten (volgens het biopsychosociale model) vormen samen en in samenhang de therapiecomponenten van uw behandeling. Zij zijn dan ook gezamenlijk verantwoordelijk voor het uiteindelijke behandelresultaat.

De behandelingen bij PHI zijn poliklinisch, individueel, intensief en compact. U hebt bij elke sessie uw ‘eigen therapeut’, zodat u altijd de volledige aandacht krijgt (geen groepstherapie). Er wordt intensief gewerkt, gemiddeld drie sessies per week. De doorlooptijd van de therapie is ook van belang; we willen u snel helpen.